Recetas para apostar, más que nunca, por el producto local
Publireportatges
- Aixo sí, ho hem fet possible!
- IGP herbes eivissenques les aromes d'Eivissa
- Varietats locals d'estiu: El sabor de la tradició
- Arriba la calor, arriba la xíndria més dolça
- La primera campaya de la IGP oli d'Eivissa
- Temps de maduixots a Eivissa
- El carabassó, vitaminas lleugeres
- El porc negre de les Pitiüses
Receptes
- Anciam de patata
- Galetes amb oli d'Eivissa
- Barbacoa
- Creps de carabassó d'Eivissa
- Suc de taronja amb mel i canyella
- Rascassa amb salmorra
- Gall de Sant Pere al forn
- Gelat de llimó d'Eivissa
- Ensalada de primavera
- Guisat de peix amb roja
- Tonyina a l'eivissenca
- Sopes seques amb espàrrecs i verdures
- Flam de taronja
- Arròs amb sépia i verdures
- Confitura de taronja
- Bullit de peix i arròs
- Coca de formatge
- Dip de guacamole
- Flaó
- Bullit de llegums
- Cuinat
- Arròs amb pollastre i verdures
- Arròs a la bruta o arròs negre amb sépia
- Caldo de peix
- Gallina en pepitoria
- Gaspatxo de xíndria
- Gelat de maduixot d'Eivissa
- Truitada
- Coca de gató
- Guisat de caragols
- Pastís de llimona i merenga
- Xurrasco d'anyell a la planxa amb escalivada
- Guisat de tonyina
- Bunyols de carabassó
- Cassoleta de patates
- Pilotes d'anyell
- Guisat de pollastre
- Frita de polp
- Guisat d'ous
- Truita de faves
- Borrida de rajada
- Cocarrois
- Rostit d'anyell al forn
- Gerret escabetxat
- Coques d'herbes colonials amb escalivada i lloms de moll
- Arròs de quaresma
- Broquetes àrabs d'anyell
- Ous amb verdures
- Coca de Verdura