InicioEspecial 125 añosSalutacionesUn diari únic per a una illa única
PRESIDENT DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Un diari únic per a una illa única

Jaume Ferrer Ribas. President del Consell de Formentera
Jaume Ferrer Ribas.
President del Consell Insular de Formentera

Moltes gràcies pel generós detall de convidar al president del Consell de Formentera perquè en nom propi i de tota la institució, participi en una onomàstica tan especial: es compleixen 125 anys des de la fundació de Diario de Ibiza, es Diari, com li hem dit sempre.

Tothom a Formentera està familiaritzat amb es Diari, ja que des de ben petits aquest ha estat present a les nostres cases en format paper. Ara, a més, el podem seguir tant des de l’ordinador com des del mòbil o la tauleta gràcies a l’esforç de Diario per informar del que passa a l’illa.

Des de Formentera, una illa única, que ha entès que la seva supervivència passa per seguir-ho essent, parlar de Diario de Ibiza és parlar d’un mitjà de comunicació únic. Es Diari no només ha set pioner a l’hora de donar informació periòdica sobre Formentera, sinó que també ha set pioner a l’hora de destinar personal i delegació a la nostra illa.

Diario de Ibiza ja estava present a les vides del formenterers a finals del XIX

Diario de Ibiza ja estava present a la vida dels formenterers i formentereres a finals del segle XIX, quan tants habitants d’aquest territori emigraven a Cuba, Uruguai o Argentina a la recerca de prosperitat. Ara, que els temps han canviat tant, quan moltíssima gent de nacionalitats diferents escull aquest indret per viure, Diario de Ibiza segueix amb nosaltres.

Donem les gràcies a totes i tots els directors, periodistes i professionals d’aquest històric mitjà. En especial, volem agrair a Carmelo Convalia haver estat testimoni en primera persona de tants canvis que han succeït a l’illa en els darrers temps.

Celebrem el vostre aniversari i desitjam que aquesta fita sigui sols un tram més del camí que aquest mitjà duu recorregut en la història recent i no tan recent de les Pitiüses.

Molts anys i bons!

Artículo Anterior
Siguiente Artículo
Jaume Ferrer Ribas
Jaume Ferrer Ribas
President del Consell Insular de Formentera